Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Nyílt nap - kommunikációs, üzleti, turizmus képzések | Budapesti Metropolitan Egyetem

Nyílt nap - kommunikációs, üzleti, turizmus képzések

  • Kezdődik
    2019. 01. 16. 10:00
  • Vége
    2019. 01. 16. 14:30
  • Helyszín
    METU, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.

Közelebbről is megnéznéd az Egyetemet, találkoznál a leendő tanáraiddal és hallgatótársaiddal, beszélgetnél velük, és megtapasztalnád, milyen lehet a METU-ra járni?

Akkor nálunk a helyed január 16-án! Regisztrálj, gyere el, és ismerj meg minket!

Program:

10:00-13:30 Regisztráció

10:30-11:30 Miért pont a Metropolitan?

  • Akik erről mesélnek villáminterjúk keretében: a METU rektora, valamint kommunikációs, üzleti és turizmus szakos hallgatóink.
  • Hogyan segíti a Metropolitan a karrierépítést? Tudj meg mindent KarrierCentrumunk vezetőjétől és ismerd meg myBRAND programunkat, amely segítségével a szakmai alapok megszerzése mellett felépítheted személyes márkádat és tapasztalat pályakezdőként végezhetsz az egyetemen.
  • Felvételi tudnivalók: Mik a jelentkezés és a felvételi legfontosabb tudnivalói, határidői? Mire kíváncsiak leginkább a jelentkezőink? A Felvételi Irodánk vezetője elmondja.
  • Hallgatói élet a METU-n: Milyenek a METU-s hétköznapok? Hogyan buliznak a METU-sok? Milyen programokon vehetnek részt? Milyen szakmai közösségekhez csatlakozhatnak? A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) elnökétől megtudhatod.

11:30-13:30 Szakok fórumai

Szakvezetőinktől mindent megtudhatsz a téged érdeklő képzésekről. Kérdezz bátran! Ha több szak is érdekel, két idősáv is rendelkezésre áll.

12:30 Campusbejárás

Fedezd fel az Egyetemet! Megmutatjuk, hol fogsz tanulni, melyek lesznek a legfontosabb helyek egyetemi éveid alatt.

10:00-14:30 Felvételi Info Pont

Keresd Felvételi Irodánk munkatársait, ha kérdésed van a felvételiről, a jelentkezésről, az ösztöndíjakról vagy bármi másra kíváncsi vagy a METU-ról.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Regisztrálj most!